xpra icon
Bug tracker and wiki

This bug tracker and wiki are being discontinued
please use https://github.com/Xpra-org/xpra instead.


Changes between Initial Version and Version 1 of Ticket #257, comment 6


Ignore:
Timestamp:
02/20/13 01:17:00 (8 years ago)
Author:
alas
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Ticket #257, comment 6

    initial v1  
    1 Reproduction is fairly easy (at least the problem I've had reattaching).
    2 
    3 open xpra on your server/node: dbus-launch xpra --no-daemon --bind-tcp=0.0.0.0:1200 --start-child=xterm start :11
    4 
    5 start a client session: xpra_cmd.exe attach tcp:10.0.32.196:1200
    6 
    7 Then kill the PuTTY window (or whatever) that you're using to run the server commands (or pull the network cord of the computer that's running it, which was how I first discovered the issue).
    8 
    9 Re-establish the connection and try to restart xpra: dbus-launch xpra --no-daemon --bind-tcp=0.0.0.0:1200 --start-child=xterm start :11
    10 
    11 Response (on 0.8.1 and also 0.8.5): -->
    12 Fatal server error:
    13 Server is already active for display 11
    14         If this server is no longer running, remove /tmp/.X11-lock
    15         and start again.
    16 
    17   2013-02-19 14:17:02,461 You may want to use:
    18 
    19 2013-02-19 14:17:02,462   'xpra upgrade' if an instance of xpra is still connected to it
    20 
    21 2013-02-19 14:17:02,462   'xpra --use-display start' to connect xpra to an existing X11 server only
    22 
    23 2013-02-19 14:17:02,463 closing tcp socket 0.0.0.0:1200
    24 2013-02-19 14:17:02,463 removing socket /home/JimBeam/.xpra/localhost.localdomain-11
    25 
    26 I've waited up to an hour for it to timeout the old window so I could open another Xpra, with no luck.
    27 Only solution I have found is rebooting the server/node.
    28 
    29 I also just tried to re-connect with
    30 dbus-launch xpra --no-daemon --use-display --start-child=xterm start :11
    31 getting a "xpra is ready" response, but trying to connect again with the xpra_cmd.exe gets a
    32 "Connection failed: [Errno 10061] No connection could be made because the target machine actively refused it" response.