xpra icon
Bug tracker and wiki

This bug tracker and wiki are being discontinued
please use https://github.com/Xpra-org/xpra instead.


Opened 3 months ago

Last modified 3 months ago

#3003 new defect

Eclipse toolbar drag flickers entire screen

Reported by: Bill Burdick Owned by: Bill Burdick
Priority: major Milestone: 4.2
Component: android Version: 3.0.x
Keywords: Cc:

Description

When I drag toolbar items (which I have to do every time I start Eclipse because of a perspective bug), my entire screen flickers between the normal image, entirely black, entirely white, and sometimes when it's white, it shows the tooltips for toolbar items as white text on a black background.

Attachments (2)

bug-eclipse.zip (207.0 KB) - added by Bill Burdick 3 months ago.
system info
flicker.gif (4.6 MB) - added by Bill Burdick 3 months ago.
flicker

Change History (8)

Changed 3 months ago by Bill Burdick

Attachment: bug-eclipse.zip added

system info

comment:1 Changed 3 months ago by Antoine Martin

Owner: changed from Antoine Martin to Bill Burdick

From your bug report:

renderer                         : Mesa Intel(R) UHD Graphics 630 (CFL GT2)

Have you tried disabling opengl acceleration in the client? (either from the command line or from the tray menu)
You're running with the Intel driver, which is known to occasionally have this sort of repaint issues.

Changed 3 months ago by Bill Burdick

Attachment: flicker.gif added

flicker

comment:2 Changed 3 months ago by Bill Burdick

Here's what it looks like (sorry for the shaky camera):

flicker

comment:3 in reply to:  1 Changed 3 months ago by Bill Burdick

Replying to Antoine Martin:

From your bug report:

renderer                         : Mesa Intel(R) UHD Graphics 630 (CFL GT2)

Have you tried disabling opengl acceleration in the client? (either from the command line or from the tray menu)
You're running with the Intel driver, which is known to occasionally have this sort of repaint issues.

Thanks for the suggestion, I tried that and it didn't change the behavior.

comment:4 Changed 3 months ago by Bill Burdick

By the way, I really like the bug report tool in the tray menu -- it's a great help!

comment:5 Changed 3 months ago by Antoine Martin

Found this ticket you may want to try #2900: xpra start --start-env=GTK_IM_MODULE=ibus --start=eclipse

comment:6 Changed 3 months ago by migration script

this ticket has been moved to: https://github.com/Xpra-org/xpra/issues/3003

Note: See TracTickets for help on using tickets.