xpra icon
Bug tracker and wiki

Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#644 closed defect (fixed)

only first "--start-child" is started over SSH

Reported by: onlyjob Owned by: onlyjob
Priority: major Milestone:
Component: client Version: 0.14.x
Keywords: Cc:

Description

xpra start ssh:localhost:44 --start-child="xterm" --start-child="xeyes"

Xpra starts remote session with only first --start-child application i.e. xeyes will not be launched by the above example.

Change History (7)

comment:1 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Owner: changed from Antoine Martin to onlyjob

I cannot reproduce, again.

What are you doing different?
Maybe your /etc/xpra/xpra.conf is different?

comment:2 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Summary: 0.14.0: only first "--start-child" is started over SSHonly first "--start-child" is started over SSH
Version: trunk0.14.x

(editing bug title and version only)

comment:3 in reply to:  1 Changed 6 years ago by onlyjob

Replying to totaam:

What are you doing different?
Maybe your /etc/xpra/xpra.conf is different?


It happens when I un-comment start-child = /etc/X11/Xsession true in xpra.conf. It works if there are no "start-child" options in config...

comment:4 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Owner: changed from onlyjob to Antoine Martin
Status: newassigned

Confirmed, you need a start-child in one of the config files to reproduce this. Strange one!

comment:5 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Owner: changed from Antoine Martin to onlyjob
Status: assignednew

Fixed in r7354, backport in r7355. Can I close or can you break it some other way?

comment:6 Changed 6 years ago by onlyjob

Yes, it appears to be fixed, thanks.
I'll continue field testing and report if I manage to find any more issues. :)

comment:7 Changed 6 years ago by Antoine Martin

Resolution: fixed
Status: newclosed

Thanks! Closing - feel free to re-open if you manage to break something.

Note: See TracTickets for help on using tickets.